Rengøring og rydning af dødsbo i Odense og resten af Fyn

Skal du have ryddet et dødsbo? Kontakt os allerede i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på tlf.: 60771415

Ask Rengøring er specialiseret i rydning af dødsboer på Fyn og Odense, vi har stor erfaring med rydninger af dødsboer på hele Fyn, du er derved sikker på at være i sikre hænder.

 

Ring på tlf. 60 77 14 15
33216158AB1E45A989F55F00A1F89B3C

Dødsbo ryddes

Hos Ask Rengøring har vi en står erfaring med dødsbo Fyn og Odense, rydningen forgår under gode betingelser for dig, som gerne vil afhænde boet, og som ønsker den bedst mulig pris for rydningen af dødsboet.

Alle former for dødsbo ryddes ( Fyn og Odense )

Vi tager os gerne af rydningen af alle former for dødsboer – lige fra meget værdifulde dødsboer til boer med få eller ingen værdier.

Vi hjælper blandt andet gerne til med:

  • Totalrydning
  • Bortskaffelse samt sortering af affald på miljørigtig vis
  • Nedtagning af gardiner
  • Aftagning af tæpper
  • Rydning af kælderrum
  • Rydning af loftrum

Kort og godt kan vi hjælpe dig med rydningen af dødsboet uanset opgavens omfang og sørger altid for at sikre dig det bedst mulige resultat.

Mange års erfaring samt højt serviceniveau

Dødsbo ryddes hos Dansk Ask rengøring under fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig den bedste pris for dødsboet og sørger samtidig for at sikre en god service, hvor vi står for at klare rydningen indenfor de aftalte vilkår – og til den bedste mulige pris.

Med mange års erfaring inden for tømning af dødsbo kan vi sikrer dig det ønskede resultat indenfor de aftalte rammer – og altid til den aftalte pris, hvorfor du trygt kan lade dit valg falde på Ask Rengøring

Dødsbo ryddes Fyn og Odense – ring i dag og hør mere

Vi står altid klar til at hjælpe dig af med dødsboet hurtigt og effektivt. Såfremt der måtte være tale om en hasteopgave, hvor du har behov for at få ryddet det pågældende dødsbo indenfor en kort tidshorisont, tager Ask Rengøring sig også gerne af opgaven.

Dødsboer på Fyn og Odense ryddes som udgangspunkt altid indenfor 7 hverdage, således boet kan blive afviklet hurtigt.

Såfremt du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi hos Ask Rengøring kan hjælpe dig med håndteringen af dødsboet, er du meget velkommen til at kontakte os telefonisk på 30 43 43 51 for yderligere information. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig af med dødsboet.

 

Hvad koster rydning af dødsbo Odense og Fyn

Prisen for rydningen af dødsboet:

Du kan altid få et 100 procent gratis og uforpligtende tilbud på rydningen /rengøring af dødsboet.

Prisen på rydningen bliver beregnet ud fra hvor mange arbejdstimer det tager to mand og en bil at tømme dødsboet. Derefter bliver der lavet en fratræk i de værdigenstande som er i hjemmet. Overstiger værdierne lønomkostninger, vil der blive lavet en udbetaling til jer. Omvendt vil der blive tilsendt en faktura efter endt arbejde.

Rengøring Fyn og Odense

Slutrengøring af dødsboet hjælper vi også gerne med

Vi har mange års erfaring med både rydningerne og slutrengøring af dødsboerne i Odense og nærliggende byer, du vil derfor være sikker på at rengøringen altid lever op til dine forventninger.

prisen for rengøringen afhænger af omfanget af opgaven samt størrelsen på boligen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rengøring af dødsboet i Odense.

 

Ring på tlf. 60 77 14 15