Brug for en ekstra hånd til rengøring i dit hjem i Odense eller på Fyn?

Bor du i et større hus med mange rum? Har du meget at se til i hverdagen? Siger rengøring dig ikke det store? Der kan være mange grunde til, at rengøringen ikke bliver gjort – uanset hvad grunden er, så ved vi godt, at det ikke er en opgave, der står højest på listen over gøremål.

Rengøring kan være lidt af en mundfuld at skulle igennem, så hvorfor ikke få professionelle til at klare opgaven? Det frigiver tid og overskud til dig, som du kan bruge på sjovere eller mere afslappende ting.

Det er nemt at få os til at klare rengøringen i dit hjem i Odense eller på Fyn, da vi inden tilbyder et gratis møde, hvor vi i fællesskab gennemgår, hvad du gerne vil have os til at ordne. Vil du hellere, at vi kaster os direkte ud i rengøringen uden møde, klarer vi også det. Så tilpasser vi løbende rengøringen efter dit behov.

privatrengøring

Hvorfor få et professionelt firma til at klare rengøringen

Når du hyrer os til privat rengøring i Odense og på Fyn, slipper du for at bruge tid på at støve af, støvsuge og hvad der ellers er af tidskrævende rengøringsopgaver.

Med andre ord gør vi din hverdag lettere og mere afslappende, da du ikke skal bruge tid og energi på at holde hjemmet pænt og rent. Det er lettere at få din hverdag til at hænge sammen, og udover at få mere overskud, giver et rengjort hjem dig også en sundere hverdag.

Altså er der mange fordele forbundet med at lade os tage sig af rengøringen i dit hjem i Odense eller et andet sted på Fyn.

Du kan få fradrag for privat rengøring

Privat rengøringshjælp er en ekstra udgift i budgettet. Dog er det ikke så stor en udgift, som du umiddelbart tror, da du kan få skattefradrag for din rengøring.

Så udover at vi tilbyder lave priser på privat rengøring, kan du tilmed også spare penge på det. Når du bruger håndværkerfradraget, bliver prisen på rengøring endnu billigere.

Håndværkerfradraget fungerer således, at du kan trække dine udgifter til privat rengøring fra på din selvangivelse. Når du gør brug af håndværkerfradraget, vil den reelle pris for rengøringen indebære en besparelse på hele 33%.

Fradragsbeløbet for serviceydelser i 2019 er op til 6.100 kroner per person. Det betyder, at du får omkring 100 kroner tilbage fra SKAT, hver gang du betaler 300 kroner for en serviceydelse leveret af os.

Det er smart og endnu en god grund til at få os til at gøre dit hjem rent.

Hvorfor det er vigtigt at få gjort rent

Hvis du ikke får gjort rent derhjemme, eller det kun bliver til meget lidt rengøring i hverdagen, medfører det et dårligt indeklima som følge af støv, skidt og snavs, der hvirvler rundt i luften. Det kan indeholde kemikalier, hvilket kan føre til hovedpine og irritation i både øjne og luftveje. Er der meget støvet, kan du og andre i husstanden desuden også risikere at udvikle allergier. Det er derfor vigtigt at få gjort rent regelmæssigt.

Hvis du ikke har tid til at få gjort ordentligt og regelmæssigt hovedrent, eller det bare ikke siger dig noget, bør du få et professionelt firma som os til at klare rengøringen. Vi laver i fællesskab med dig en skræddersyet aftale, så du får gjort rent i alle kroge og kanter i dit hjem.

Hvilke rengøringsopgaver tilbyder vi?

Ask Rengøring tilbyder mange forskellige rengøringsopgaver i Odense og på Fyn – og vi tilbyder helt sikkert en ydelse, som du netop står og har brug for, at vi tager os af.

Blandt vores ydelser er:

 • Pakkeløsninger på rengøring
 • Hovedrengøring
 • Vinduespolering
 • Rengøring af badeværelser
 • Håndværkerrengøring
 • Graffiti rens
 • Enkeltstående rengøringsopgaver
 • Rengøring og rydning af boliger efter dødsbo
 • Natrengøring
 • Rengøring af udflytterlejligheder og huse
 • Rengøring af gang og trappearealer
 • Rensning af gamle rygerhjem

Er der noget, der mangler på listen? Så ring gerne og hør nærmere eller brug vores kontaktformular nederst på siden. Vi løser de fleste opgaver inden for rengøring i Odense og på Fyn og kan helt sikkert også løse en opgave for dig.

Vi er fleksible og tilpasser det hele til dine behov og ønsker.

Vi ser frem til at høre fra dig.