Privat rengøring i København – vi får dit hjem til at skinne

Har du en større bolig i København, som du har svært ved at nå at gøre rent? Rengøring er en fast del af det at bo i en bolig – og ofte skal der bruges lang tid på det for at komme helt til bunds i nullermændene og spindelvævene.

Har du ikke denne tid på grund af et travlt arbejds- eller fritidsliv, eller ønsker du ikke at bruge din tid på det, fordi det ikke giver dig energi? Så er der heldigvis også en vej udenom i form af privat rengøring udført af os.

Vi har i mange år udført privat rengøring i lejligheder og huse i København og har altid plads til en ny kunde, som har brug for hjælp til at lette hverdagen. Vi er yderst professionelle og gør rent i din bolig på dine vilkår.

Det er en tillidssag at lukke fremmede ind i sit hjem. Derfor tilbyder vi også et gratis møde, hvor vi sammen går igennem, hvad du godt kunne tænke dig, at vi hjælper dig med. Det er selvfølgelig ikke noget, du skal lægge dig fast på, da vi gerne justerer rengøringen løbende efter dine ønsker og behov.

privatrengøring

Spar tid og få mere energi med professionel privat rengøring

Tid er efterhånden blevet en eftertragtet vare. Et af de steder, hvor du kan få mere af den på er ved at slippe for rengøringen derhjemme. Det tager hurtigt længere tid, end hvad du lige regner med – og især hvis det har hobet sig op, fordi du ikke har haft lysten eller overskuddet.

Når du får os til at udføre privat rengøring i din bolig i København, kan du forvente at få en lettere og mere afslappende hverdag. Men, du får også et meget bedre og sundere indeklima, som giver dig mere overskud og en bedre energi.

Der er derfor kun fordele forbundet med at invitere os indenfor til en omgang rengøring.

Der er det vigtigt med hyppig rengøring

Selvom vi elsker rengøring, ved vi godt, at det ikke nødvendigvis er sådan, alle mennesker har det. Men, det er en rigtig vigtig ting at få gjort med jævne mellemrum, da manglende rengøring giver et dårligt indeklima. Der skal ikke lang tids manglende rengøring til, for at støv, snavs og skidt hvirvler rundt i luften – sker det over længere tid, kan det give dig hovedpine og gener som irritation i øjne og luftveje.

Det er der ingen grund til at komme til at bøvle med eller være bekymret over, når vi hellere end gerne kigger forbi din adresse i København med faste intervaller og svinger kluden.

For at sikre os, at vi udfører de opgaver, du gerne vil have os til, laver vi sammen en skræddersyet aftale, hvor vi både aftaler, hvornår vi skal komme forbi, og hvor vi skal svinge kluden eller støvsugeren.

Vi gør det naturligvis altid med et smil på læben, så du føler dig godt tilpas, mens vi er på besøg.

Betal mindre for privat rengøring med servicefradraget

Vi ved godt, det er en ekstra udgift i dit budget at få os til at udføre rengøring i dit hjem i København. Men, det er heldigvis ikke så stor en udgift som først antaget, da du kan få et skattefradrag for at hyre os ind til rengøring.

Det kan du takket være servicedraget (håndværkerfradraget), hvor du faktisk kan trække helt op til en tredjedel af lønudgifterne fra. Det betyder helt konkret, at cirka hver tredje besøg af os er mere eller mindre gratis for dig.

Hvor meget du kan få i fradrag, kan du få oplyst inde på skattemyndighedernes hjemmeside, da det typisk ændrer sig år for år. Men en ting er sikkert: du kan spare penge på privat rengøring.

Leder du efter et rengøringsfirma fra København? Så kontakt os i dag!

Det er meget vigtigt for os, at du føler, vores service er effektiv og personlig. Vores medarbejdere dukker derfor altid op på din adresse i København med et smil. Den gode stemning og det høje humør er vigtigt for, at du føler dig afslappet, mens vi er der, og for at vi får udført vores arbejde til perfektion.

Lyder effektiv privat rengøring, et godt humør og nogle gode priser som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os i dag.