Ja tak, send mig et tilbud

Vi giver altid et godt konkurrence dygtigt tilbud!

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi udarbejder altid en kontrakt, som vore profesionelle medarbejdere kan arbejde ud fra. På den måde er du altid sikret den samme høje service som Ask Rengøring står for.

Hos os er du i trygge hænder

ASK Rengøring er dit rengøringsfirma i Odense og på hele Fyn. Ingen opgave er for stor eller for lille. I vores arbejde som rengøringsfirma sætter vi kvaliteten højt og søger for i får den bedste service. Så du kan trygt lade Ask rengøring stå for Jeres rengøring da vi er profesionelle, og har stor effaring indenfor vores område. Vi samler på tilfredse kunder, det er dem vi lever af.


rengoering-paa-fyn-kort

Modtag et tilbud på rengøring


Rengøring til private

Har du andre mere vigtige ting i livet end blot rengøring? Så kunne det være du skulle overveje at bruge nogle professionelle til at få ordnet det hårde og beskidte arbejde, rengøring kan være.

Rengøring til erhverv

Ved at betale et eksternt firma som f.eks. Ask Rengøring for at stå for Jeres erhvervsrengøring, kan I som virksomhed bruge jeres tid og ressourcer et andet sted end på gulvvask og støvsugning. Så lad Ask rengøring stå for Jeres erhvervsrengøring så gør vi det, som vi er gode til nemlig, at sørge for i har en ren virksomhed.

Vinduespolering

Skal du have pudset vinduerne, og skal de bare skinne? Vi kommer gerne ud og klarer vinduespudsning hos din virksomhed eller dit hjem. Vi løser alle opgaver indenfor vinduespolering, da vi har profesionelle vinduespudsere ansat, der ikke laver andet.